Uvjeti korištenja

Korištenjem bilo kojeg dijela Marihuana.hr portala i svih njegovih dijelova, automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja. Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem Marihuana.hr portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Niti jedan dio Marihuana.hr portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.

Svi posjetitelji imaju pravo besplatno koristiti sadržaje Marihuana.hr portala ukoliko ne krše pravila korištenja. Marihuana.hr portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice. Marihuana.hr sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje Marihuana.hr portala koristite na vlastitu odgovornost i Marihuana.hr ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.
Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na internet stranici www.marihuana.hr ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka portala Marihuana.hr ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu portalu Marihuana.hr ili bilo kojoj trećoj strani.
Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj internet stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba. Zabranjeno je javno prikazivanje, objavljivanje, prenošenje, mijenjanje, reproduciranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, distribucija, izrada kopija, otpremanje te svaka druga vrsta uporabe sadržaja ovih stranica ili jednog njihova dijela te odabir i usklađivanje njihova sadržaja, bez izričitog prethodnog pismenog dopuštenja portala Marihuana.hr i drugih vlasnika autorskih prava. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava portala Marihuana.hr i podložno je tužbi.

Autorska prava

Marihuana.hr polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava Marihuana.hr portala i podložno je tužbi. Ukoliko korisnik smatra da je došlo do povrede autorskih prava na portalu, o tome je dužan izvijestiti Marihuana.hr portal na adresu: info@marihuana.hr.
Linkovi na druge internet stranice Marihuana.hr sadrži linkove na internet stranice izvan svog portala, koji nisu u vlasništvu niti pod kontrolom portala Marihuana.hr, ali objavljuje ih u dobroj namjeri i nije odgovorna za njihove sadržaje.

Zaštita privatnosti i tajnost podataka

Korištenjem sadržaja portala Marihuana.hr, korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja te prihvaća koristiti sadržaj ovog portala isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Marihuana.hr portal poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja. Podatke iz registracije, te ostale podatke o korisniku, Marihuana.hr neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.
U svrhu boljeg korisničkog iskustva te kako bi portal i usluge radilli pravilno i imali sve funkcionalnosti koristimo kolačiće (cookies). Kolačić je informacija spremljena na vaše računalo od strane web stranice koju posjetite. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem internet pregledniku. Korištenjem portala i usluga dajete svoj pristanak za spremanje kolačića (cookies) na vašem računalu.

Komentiranje

Komentar je na Marihuana.hr portalu besplatan. Komentari koje korisnici postavljaju na portal Marihuana.hr moraju biti civilizirani, ukusni i primjereni. Ne dozvoljavaju se uvredljivi ili pogrdni komentari, koji nisu konstruktivni i pristojni i koji se postavljaju s lošom namjerom. Ne dozvoljava se postavljanje nezakonitih, klevetničkih, prijetećih, opscenih, diskriminirajućih i seksualno orijentiranih sadržaja.

Promjene uvjeta korištenja

Marihuana.hr portal zadržava pravo promjene uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovorna za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.